Download lagu Happy Asmara - Ojo Geton MP3

Happy Asmara - Ojo Geton MP3

Listen: 3944

Duration: 5:33

Date: 24 November 2019

Lirik:

Saiki kowe oleh nyiakke

Tresnoku..

Seng tulus kanggo awakmu

Kowe oleh ngguyu 

Diatas penderitaanku

Tapi kelingono karma menunggumu


Derita yang aku rasa 

Ketika ku bersamamu

Semua kan ada balasnya 

Takan bisa kau hindarinya


Reff : 

Yen sok emben kowe getun 

Ojo bali karo aku

Mergo iso wae aku 

Wes bahagia ro liane


Yen sok emben kowe susah 

Ojo kelingan salahmu

belajaro tekan masalalu 

yen kowe iso dadi seng luweh apik


(Sebenarnya aku masih mencintai)

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :