Download lagu Fadhil - Pasrah MP3

Fadhil - Pasrah MP3

Listen: 2852

Duration: 5:17

Date: 09 August 2019

Lirik:

Wes cukup tak rasakno

Aku dewe sing nelongso

Mending aku lungo

Ra ngaboti tresno

Timbang moto iki

Nangis saben bengi

Aku loro ati


Saiki garek getune

Aku nyanding kowe

Malah loro dewe

Aku sing ngerasakne

Tanpo kowe peduli

Aku loro ati

Sampek setengah mati


Rasane putus harapan

Aku koyok wong edan

Bingung kepikiran

Lontang lantung ning dalanan

Jujur aku gak ngertiĀ 

Piye Kerepe ati

Pasrah kulo gusti

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Fadhil - Pasrah MP3

4.90 MB

2.852