Download lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu MP3

Denny Caknan - Tanpo Tresnamu MP3

Listen: 39415

Duration: 4:42

Date: 10 November 2019

Lirik:

Biyen seneng bareng karo kowe

Biyen susah tetep karo kowe

Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo

Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu


Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nrimo karo putusane

Sak tenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo


Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu


Biyen seneng bareng karo kowe

Biyen susah tetep karo kowe

Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo

Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu


Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nrimo karo putusane

Sak tenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo


Segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu

Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu

Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu

Ming sepi tanpo tresnamu


[terjemahan bahasa indonesia:]


Dulu senang bersama denganmu

Dulu susah tetap denganmu

Sekarang sudah berbeda, kamu dengan orang lain

Menghancurkan mimpiku bersanding denganmu


Apa harus pasrah dengan keadaan

Harus menerima keputusannya

Sebenarnya hati ini tidak rela

Jika melihat dirimu bersanding dengan orang lain


Segampang itu caramu membohongi rasa hatimu

Sekarang aku sendiri di sini, hanya sepi tanpa cintamu

Bagaimana lagi caraku melupakan senyum tawamu

Sekarang aku sendiri di sini, hanya sepi tanpa cintamu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :